Låt mig pressentera mitt nya projekt, Guerrilla Movie. Projektet är en undersökning av den oskrivna gränsen för individens rätt att ta plats i det offentliga rummet. Alla har rätt att fritt yttra sig och uttrycka sina åsikter och tankar i det offentliga rummet. Men var går gränsen för hur stort utrymme en ensam person får ta innan det anses störande?
//Cecilia

onsdag 2 mars 2011

9 mars på Verkstad för konst i Norrköping!!

Nu är filmen äntligen färdig! det var blivit många timmar i redigeringsrummet men det har varit väldigt kul! Ännu roligare är att jag ska få visa filmen på Verkstad för konst i Norrköping på kvarngatan 38 den 9 mars!

Alla som vill är varmt välkomna!! Stället öppnar kl 19:00 och det kommer finnas en hel del spännande saker att titta på. Bland annat installationer och performance av Anna Mård, Ida Lindfors, Zoila Méndez Martín och en spelning med Natalia Kamia och Nemcom. Det är öppet från kl 19 och du är varmt välkommen!

Jag tjuvstartar med att visa filmen här också, den är alltså en dokumentation av eventet Guerrilla Movie som ägede rum den 20 december 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar